H, niin kuin Hiekka

Kukapa ei rakastaisi sitä tunnetta kun varpaat painuvat kesällä lämpöiseen ja pehmeään rantahiekkaan? Halusin tuoda hiekkamaisuutta näihin käsineisiin yksinkertaisella pintakuviolla ja elävällä langalla. Värjäsin tämän langan kesällä 2020. Pohjana on 400 m / 100 g sukkamerino. Lankaan on spekletty kevyesti ruskeita sävyjä.

Tämä työ on jälleen hyvä muistutus, kuinka hillitystä langasta hillityllä kuviolla voi tulla todella eloisa. Valitsemani resori näyttää hauskalta ja vähän nyörimäiseltä, mutta oli helppo ja nopea tehdä. Resori on 2o, 1 n joustinta, jossa oikeat silmukat on neulottu joka toisella kerroksella niin, että ensimmäinen silmukka nostetaan, toiseen neulotaan 2s ja vedetään nostettu niiden yli. Kämmenosaan valitsin hyvin simppelin pintaneuleen, jonka nimikin sopii työhön erinomaisesti ”sand stitch”. Ajattelin ensin, että teen käsineet miesten koossa, mutta tulin lopulta siihen tulokseen, ettei perheen miehet tule ikinä käyttämään näin vaaleita käsineitä. Tulossa on siis totuttuun tapaan naisten S kokoa.

Kämmenen Sand stitch

Pintaneule on niin yksinkertainen, että samalla voi kaikessa rauhassa katsella suurta keramiikkakisaa Areenalta. Paras tapa viettää sateista sunnuntaita.

pintakuvio tekee sormikkaat ihanan pehmeiksi ja joustaviksi. Ranneke tuntuu aavistuksen normaalia tukevammalle, mutta on siitä huolimatta sopivan joustava. Tätä resoria tulee varmasti käytettyä tulevaisuudessakin, voisi näyttää aika kivalta vaikka paidassa.

Nämä olivat mukavat sormikkaat neuloa, peruskauraa kaikin puolin. Valmistuivat viikossa rennolla tahdilla silloin tällöin neuloen. Mukavat kädessä ja kivan neutraalit kaikin puolin. Nämä melkein ansaitsisivat pipon kaveriksi, mutta lankaa jäi vain 50 g, joten se ei taida olla mahdollista.

Lankaa kului 50 g ja neulominen kesti viikon.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s