F, niin kuin Fossiili

Tässä kohtaa homma alkoi tuntumaan pakkotahtiselta. Ehkä siksi, että Demoni ja Enkeli valmistuivat niin nopeasti. Olin värjännyt näitä varten 366 m / 100 g sinkkumerinoa kullankeltaisen ja -ruskean sävyillä. Mietin kaikenlaisia fossiileja ja niiden muotoja, päädyin lopulta hyvin yksinkertaiseen simpukkakuvioiseen resoriin ja pieneen reikäriviin peukalossa. Langassa on sen verran elävyyttä, että runsaampi kuviointi näytti turhan sekavalta.

Reunuksen simpukkakuvio. Sinkkumerino on hyvin pehmeää ja tuntuu huopuvan herkästi, jos joutuu toistuvasti purkamaan. Onneksi tätä alkuosaa ei tarvinnut purkaa kertaakaan. Selvisin muutaman silmukan pudotuksella ja niiden korjaamisella, jolloin reunus miellytti enemmän silmää ja sain resorin jatkumaan saumattomasti eteenpäin.

Simpukoiden jälkeisen resorin purin muutaman kerran, kunnes tyydyin lähes tavanomaiseen resoriin. Kämmenosa on sileä lukuunottamatta peukalon V- muotoisesti tehtyjä lisäyksiä. Ideointia hiukan rajoittaa se, että pyrin tekemään kaikista käsineistä oikeasti käyttökelpoisia. Edellisen hanskaboxin jäljiltä huomasin, että yksiväriset ja vain hillitysti kirjoneulotut sormikkaat ovat käytetyimpiä. Eli kovin villeihin kuviointeihin en ajatellut lähteä tämän haasteen aikana.

Tekoaika 13.-21.7.21. Lankaa kului 45 g.

Matka jahtkuu kohti G*******.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s