Lankakalenteri

Vuoden kestäneen väririemun jäljiltä minulle oli kertynyt melko paljon värjättyjä minivyyhtejä. Päätin ilahduttaa ystävääni tekemällä 24 minivyyhdin joulukalenterin. Pakkasin langat numerolappujen kanssa pahvilaatikkoon, josta ne vedettiin aukon kautta ulos. Laatikkona toimi vanha pahvilaatikko, jossa oli tullut jotain postimyynnistä tilattua tavaraa. Tein paketin päälle etiketin ja pakkasin koko komeuden Alkon paperikassiin, suttasin logot vain yli ja laitoin kierrätysmateriaaleista kyhätyn kalenterin matkaan.

Olen jo vuosia himoinnut itse lankakalenteria. Tänä vuonna, kun siihen olisi ollut ensimmäistä kertaa mahdollisuus, totesin että minulla on jo joka paikka aivan täynnä kaiken maailman värisiä vyyhtejä ja kilo kaupalla värjäämistä odottavaa lankaa. Värijauheitakin on hyllyt pullollaan. En siis tilannut kalenteria itselleni, mutta keräsin valikoimastani 24 vyyhdin värisuoran ja toivoin, että kalenteri ilahduttaa saajaansa. Palautteesta päätellen yllätys oli napakymppi. Pohjalankana kaikille minivyyhdeille on 85 % superwash merinovilla, 15 % nylon, 400 m / 100 g. Lanka käy hyvin sukista lähtien mihin tahansa ihoa vasten tulevaan tuotteeseen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s