N, niin kuin Nonparelli

Pysytään makeassa värimaailmassa. Tällä kertaa vuorossa on spekletty kokeiluvyyhti, jonka sävymaailma on kuin nonparellipurkista. Koska Makeista tuli niin kivat lapaset, päätin jatkaa sukkamerino-mohair yhdistelmällä vielä toisen lapasparin. Nonparellit ovat pieniä ja pyöreitä, joten ajattelin muodostaa jonkinlaisen pintaneuleen nurjista silmukoista.

Päälankana sai toimia sokerisen imelä spekletty vyyhti. Kaveriksi otin harmaan mohairlangan, jota löysin yhden kerän varastoistani. Harmaa rauhoitti ihanalla tavalla päälangan levottomuuden.

Näihin lapasiin tein kiilapeukalon, koska se on suosikkini kaikista peukalotyypeistä. Peukalokiila istui vallan kivasti pintaneuleen kuvioon, vaikka sitä ei aivan symmetrisesti sinne saanutkaan. Pinnasta tuli vähän liian korimainen muistuttaakseen leivoksen pinnalle heiteltyjä nonparelleja.

Sukkamerinoa kului 50 g ja mohairia 20 g.

Tekoaika 2.-6.11.21


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s